Hej mam prośbę... czy miałby ktoś ochotę zająć się przez 3 dni moimi dzielnicami? Jutro jadę już na majówkę i nie będzie mnie do niedzieli. Jeśli chciałoby się komuś zajrzeć na moje konto zpimpować co się da i kupić crac to byłabym wdzięczna...Chętne osoby proszę o kontakt.
UWAGA!!
nie klikajcie na BANERY z GRA ani na Linki ktore sie czasem pojawiaja w THE PIMPS gdyz klikniecie na taki link grozi z utrata konta!! nie klikajcie na linki Ktorych nie znacie!
ostrzegam tylko
Don_Joka
-samika- napisał:
heh... w orb tez polecialy konta, zreszta co widac w rankingach... ;/ ale w orb to bana dostali...
tak wiem wiem w p-bp tez ale tam juz kradli ;/ prezez to Was ostrzeglem
Do klanu sAnDe przychodza czasami osoby i pisza ze byli atakowani przez ludzi z An_De Czasami nawet wysylaja raporty z tych atakow
Nie dziwilo by mnie to bardzo gdyby w An_De byly osoby dopiero zaczynajace gre i nieznajace niepisanych zasad w THE PIMPS. Wezcie wreszcie dajcie na luz z atakami na polakow, jest tylu innych graczy ze moglo by wam brakowac ziomali na pojechanie ich ale sa tu uparte DUPKI i chyba im sprawia przyjemnosc atak na polaka. Teraz to jest tylko OSTRZEZENIE, ale jeszcze raz dowiem sie o ataku na polaka osobiscie poprosze kogos z zaprzyjaznionych klanow zagranicznych o ROZJEBANIE takiego dupka
Sami pomyslcie, co ja mam tym nowym przyjmowanym do SZKOLENIOWKI mowic ???? !!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez Neron11 (2009-05-21 13:04:35)
Neron11 napisał:
Do klanu sAnDe przychodza czasami osoby i pisza ze byli atakowani przez ludzi z An_De
Czasami nawet wysylaja raporty z tych atakow
Nie dziwilo by mnie to bardzo gdyby w An_De byly osoby dopiero zaczynajace gre i nieznajace niepisanych zasad w THE PIMPS. Wezcie wreszcie dajcie na luz z atakami na polakow, jest tylu innych graczy ze moglo by wam brakowac ziomali na pojechanie ich ale sa tu uparte DUPKI i chyba im sprawia przyjemnosc atak na polaka. Teraz to jest tylko OSTRZEZENIE, ale jeszcze raz dowiem sie o ataku na polaka osobiscie poprosze kogos z zaprzyjaznionych klanow zagranicznych o ROZJEBANIE takiego dupka
Sami pomyslcie, co ja mam tym nowym przyjmowanym do SZKOLENIOWKI mowic ???? !!!!!!!!
moze to nakladki byly... bo raczej nikt nie jest taki zeby jechac sAn_De hehe no wez ;] ale z drugiej strony masz racje bo co masz powiedziec ze przez przypadek zostali pojechani? napewno nie uwierza bo ich znam a nie uwierza i pojda do innego klanu...
Witam wszystkich!!!
Chciałbym wszystkim oznajmić że kończę z przygodą The Pimps. Generalnie troche mnie już znudziła gra.
Bardzo serdecznie dziękuje wszystkim klanowiczom za współudział w grze. Dziękuje również liderom klanu za przyjęcie mnie do niego i wspólną zabawę. W klanie było świetnie, dzięki.
Jeśli ktoś chce to z chęcią oddam swoje konto. Nie jest wypasione pod względem pp, ale ma 6 bardzo rozbudowanych dzielnic i trochę ziomali, chociaż dużo ucierpiało po ostatnich atakach *300 . Dobrze że udało mi się utrzymać te dzielnice
Czekam na odpowiedź 48h i później kasuje konto.
Jeszcze raz dzięki za grę, pozdrawiam wszystkich i życzę miłej gry.
Prośba do liderów żeby jeszcze przez jakiś czas nie kasowali mojego konta na stronce, przynajmniej do czasu aż się ktoś odezwie odnośnie konta.
Pozdrawiam
Puhacz
Znalazł się chętny: cichy007vip
adios.
Ostatnio edytowany przez Puhacz (2009-05-22 20:12:29)